Terug naar TuinTerrin

* * * Kerstmarkt * * *

kerstmarktje-2016

!!!  Uitzonderlijk aanbod !!!

Overheerlijk biologisch lamsvlees

csm_lambenglishcuts_groot_e723cd4827    Ten velde in Vremde, grenzend aan een natuurgebied en op biologisch gecertificeerde weilanden, worden schapen met de meeste zorg verwend door een teler met passie. De geneugtes van het overheerlijke lamsvlees wil hij graag met jullie delen.

Het vlees, rechtstreeks van de teler, via de slachterij versneden, wordt vers afgeleverd zodat je het onmiddellijk kan invriezen in porties die je zelf wenst.

Je hebt de keuze uit een volledig, of een half lam. Dus beschik je best over een vriezer. Bestellen kan tot en met zondag 6 november 2016. Je mag de levering verwachten vermoedelijk tijdens de tweede helft van de maand november. Wie besteld, zal een vijftal dagen op voorhand een mailtje krijgen over de levering.

Voor dit overheerlijke lamsvlees betaal je: € 9,25 per kg (karkas gewogen). Om je enig idee te geven; een volledig lam, karkas gewogen, weegt meestal tussen de 18 à 25 kg.

Fruitsap: appel-peer

appel-peer Een mix van diverse soorten appelen en peren. Allen afkomstig uit  bevriende ecologische tuinen.Verpakt in een bag-in-the-box van 5 liter, voorzien van een handig tap-kraantje. Vers van de pers!

Ten minste houdbaar tot 25 oktober 2017.

Voor dit overheerlijke vruchtensap betaal je: € 11,50 per karton van 5 liter

Antwerpse Honing

Antwerpse honing bis   Bijen in de stad Antwerpen doen het zeer goed. Dit komt door overvloedige aanwezigheid van verschillende bloeiende planten en bomen, betrekkelijk laag gebruik van pesticiden en een milder stadsklimaat.

Voor een pot overheerlijke honing betaal je bij TuinTrapper : € 5,90

 

Appelmoes

dakwerk01 (15)   Huisgemaakte bereiding met appelen uit eigen en bevriende tuinen. Met toevoeging van rietsuiker

Voor een pot overheerlijke appelmoes betaal je bij TuinTrapper : € 3,10

 

Appelsappen

dakwerk01 (9) dakwerk01 (11) dakwerk01 (13)   Troebel appel, zonder smaakstoffen, toegevoegde suikers of bewaarmiddelen. Er wordt enkel vitamine c (ascorbinezuur) toegevoegd om te vermijden dat het sap bruin wordt zoals een appel die je aansnijdt en laat liggen.

Een sapje volledig uit de eigen boomgaard van Kurt en Greet Notelteirs – De Wilde uit Broechem. In 2013 kregen het bedrijf een windhoos met hagel over de boomgaard. De hele oogst was kapot. Om toch nog iets te kunnen redden werden diverse fruitsappen geboren. Appel blijft de hoofdsmaak, maar altijd met een andere toets. Proeven maar!

Voor een fles overheerlijk sap betaal je bij TuinTrapper : € 3,70. Diverse smaken:

  • Appel/peer
  • Appel/framboos
  • Appel/munt
  • Redlove (een rood sap omdat de appel rood vruchtvlees heeft)

 

Lokale bieren

ne wapper   TuinTrapper gaat op zoek naar de plaatselijke hobbybrouwers. Een unieke gelegenheid om een biertje te proeven of je vrienden te verrassen met een heerlijk aanbod dat je zelden in de winkel vindt.

  • Ne Wapper:  Een tripel op basis van Antwerpse Honing (tijdelijk niet beschikbaar).
  • Taaie Jozef: Een tripel op basis van appel en tayberry (een kruising van een braam en een framboos).
  • Pimpernel: Een tripel op basis van een sterk assortiment overheerlijke verse kruiden
  • Liza: Een ietswat bittere honingtripel
  • Trinkel: een tripel op basis van spelt, alles van biologische oorsprong
  • Zwarte Madam: een stoutbier, heerlijk donker

Voor een flesje overheerlijk bier (33cl), betaal je bij TuinTrapper : € 2,40

 

Terug naar TuinTerrin

 

 

 

 

 

Copyright ©2014 Yda!s